divendres, 30 d’octubre del 2009

Del text a la paraula en mp3.

Quan estem preparant activitats interactives de vegades ens faria falta un só, una paraula per tal de poder-la treballar amb el nostre alumnat.
Podríem pensar en una activitat generada amb qualsevol dels softwares de les pissarres digitals destinats a alumnat d'educació infantil. Aquesta activitat consistiria en tenir tot un seguit d'imatges, els noms corresponents i per si fes falta el so de la paraula en qüestió. L'alumnat hauria de relacionar la imatge amb la paraula i per aquells que tinguin dificultat podrien clicar sobre la paraula i l'escoltarien.
El procediment no sembla difícil i el fitxer resultant fer per la pissarra INTERWRITE i EBEAM us els podeu descarregar aquí (INTERWRITE, EBEAM)
El motiu d'aquest escrit no es però mostrar la possibilitat de generació d'exercicis d'aquesta mena, sinó de presentar l'eina que farà possible el tenir el fitxer de so (en mp3) per tal de poder-lo completar. A més el recurs anomenat vozME permet fer-ho en diferents idiomes (català, castellà, anglès, entre d'altres) amb el que la riquesa del material generat augmenta moltíssim així com l'àmbit d'aplicació d'aquest recurs. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada